Hamleys magic pens

Foto: Shaoli Mitra

Har ni någonsin drömt om att ha färgpennor som man kan måla över alla färger, till och med svart? Eller pennor som kan stryka över färgerna på ett ritpapper och göra det osynligt?

Idag ritade jag nämligen med sådana pennor som jag köpte i London förra året, i en jättestor leksaksaffär vid namn Hamleys (den största leksaksbutik jag någonsin sett) och blev förtrollad över den massan leksaker de hade där inne. Anledningen till att jag tar upp det här är för att jag vill att ni ska veta att dessa ”magic pens”, som det heter, är verkligen jätteroliga att leka med och värt att ha. Man kan måla med dem i alla möjliga olika kombinationer och det blir väldigt vackert när man målar färg på färg.

Eftersom att jag målar en del, är det lite kul att ha sådana pennor, som jag tror är till för lite yngre barn än mig. Jag har haft dem nu i ett år och även om jag inte målar lika mycket med dem som jag gjorde förr, så är jag stolt över att ha dem.

Foto: Shaoli Mitra

About shaoli

Hejsan! Jag är en glad tjej på 19 år som heter Shaoli och är för nuvarande student som nyligen gått ut gymnasiet. I den här bloggen skriver jag om olika händelser i mitt liv, samt mina intressen, tankar och åsikter.