Plugg, snö och The Great Gatsby

Foto: Supriya Mitra

Idag började jag skolan klockan 8 och slutade klockan tio! En fantastiskt bra skolstart inför vårterminens början. Tänkte att jag skulle plugga stenhårt inför fysikprovet nästa måndag som omfattar hela fysik A kursen, men det tog inte lång tid innan jag började bli slö, okoncentrerad och hyperaktiv. Nåja…jullovet har verkligen satt sina spår.

Märkte ni att det snöade idag? Jag blev faktiskt väldigt förvånad när jag såg det, inte för att jag aldrig har sett snö, utan för att det kom så plötsligt. Det som man har gått och längtat på hela julen kommer just idag! Men Vintern är ju inte helt slut än…

Lånade förresten The Great Gatsby av F. Scott Fitzgerald i stadsbiblioteket, när det snöade. En riktig klassiker som jag hört ska antingen vara extremt dålig eller fantastiskt bra. Ville egentligen låna The count of Monte cristo, men när jag väl såg boken var den tjockare än en tjock-tv, så det får bli en annan gång.

About shaoli

Hejsan! Jag är en glad tjej på 19 år som heter Shaoli och är för nuvarande student som nyligen gått ut gymnasiet. I den här bloggen skriver jag om olika händelser i mitt liv, samt mina intressen, tankar och åsikter.