Pyssel på Röda sten

Foto: Supriya Mitra

I tisdags var det alla hjärtans dag. Jag firar inte detta, så denna dag var istället fylld med en massa pyssel och annat smått och gott. Vi startade dagen med att åka till Järntorget och åt på ett ställe som kallas Briggens. På bilden till vänster ser ni vad jag tog.

När vi hade blivit mätta och belåtna, åkte vi till klippan och där gick jag på en målarverkstad, arrangerad av ”Ung&skapande”. Där provade jag på en målarmetod som kallas ”Spraybrush” och gjorde en blomma av sugrörsbitar med aluminiumsfolie-bakgrund. Det var verkligen jättekul och man kunde vara kreativ.

Foto: Supriya Mitra

Som ni ser så var det väldigt dimmigt på röda sten. Men detta gjorde bara bilden på bron mycket finare och lite mystisk.

PS. De flesta bilder som ni ser på den här bloggen är tagna av min bror. Han är verkligen jätteduktig på att ta bilder tycker jag!

About shaoli

Hejsan! Jag är en glad tjej på 19 år som heter Shaoli och är för nuvarande student som nyligen gått ut gymnasiet. I den här bloggen skriver jag om olika händelser i mitt liv, samt mina intressen, tankar och åsikter.