Tur till Danmark

I Lördags var jag i Danmark och var på en nöjespark där hela dagen som heter Fårup Sommarland. Vi vaknade tidigt på morgonen för att ta båten till Fredrikshamn och väl där åkte vi bil ner till denna jätteroliga park som jag inte kände till. På Fårup finns allt ifrån stora bergochdalbanor, båtpaddel, ridning till vattenruschbanor (den var stängd, pga badsäsongen har inte börjat) och även stora grillplatser där man kunde grilla sin egen mat. Eftersom det var mulet väder och inte riktigt högsäsong, så var det inte så mycket folk. Det var jättebra, för då kunde man gå runt där i lugn och ro och det var nästan inga köer till attraktionerna.

Båtresan var okej, men det var trångt på hemresan och då ville jag bara komma hem. På vägen till Fårup såg vi vackra gula fält som vi stannade till och tog lite fina kort på:-). Danmark har ju väldigt fina jordbruksfält. Själva parken rekommenderar jag verkligen, en fin och rolig dagsutflykt!

    

About shaoli

Hejsan! Jag är en glad tjej på 19 år som heter Shaoli och är för nuvarande student som nyligen gått ut gymnasiet. I den här bloggen skriver jag om olika händelser i mitt liv, samt mina intressen, tankar och åsikter.