Ledig igen

Idag är det nationaldag och jag är ledig från skolan, vilket jag tycker är jätteskönt. Borde vara fler sådana dagar..:-) Jag har mest tagit det lugnt idag, har bland annat varit på Liseberg och gått runt på stan. Har inte åkt någonting, kände inte riktigt för det, vi promenerade mest och fikade.

Nu på måndag har jag en kemiinlämning som jag tycker är jättesvår. Vi fick hemuppgifter istället för prov, och då när vi bestämde det blev jag jätteglad, men nu känns det som att hemuppgifterna är ännu svårare, så jag ångrar nästan att vi inte ska ha prov nu. Men, jag får väl göra mitt bästa och tänka att det är sommarlov snart.

Nu ska jag läsa min flygplansbok som pappa köpte till mig:-). I den kan man läsa om flygplan och bygga flygplansmodeller som jag kommer att visa upp i de kommande inläggen!

 

About shaoli

Hejsan! Jag är en glad tjej på 19 år som heter Shaoli och är för nuvarande student som nyligen gått ut gymnasiet. I den här bloggen skriver jag om olika händelser i mitt liv, samt mina intressen, tankar och åsikter.