Pärlssmycken

Jag hade en hel del pärlor hemma som jag inte visste vad jag skulle göra med. Först tänkte jag att jag skulle sälja de på tradera, eftersom det är ganska så dyra pärlor som jag köpte och som jag ändå inte använder. Men jag funderade lite till och kom på en lysande idé. Jag kan göra egna smycken av dem! Så jag satte igång och använde kreativiteten till att göra lite pärlarmband. Eftersom jag inte hade pärltråd använde jag min pappas fiskelinor från hans fiskeredskap som ligger i källaren. Köpte även fiskelås som smyckeslås till mina pärlarmband.

Detta är ju jättebra, men nu är det så att fiskelåsen är rätt så starka så det är jätte svårt att att sätta på mina armband utan att pärlorna faller av, så jag kan inte använda dem nu:-).

Pärlarmband   Mina pärlarmband

Ett tips: Köp alltid fiskelinor när ni gör pärlarmband! Det är hållbart, mycket bra kvalité samt mycket billigare att köpa än att gå till Panduro eller något sådant. Jag tvivlade först (fiskeredskap till smycken?!!) men pappa övertygade mig och jag provade. Finns att köpa på närmaste fiskebutik.

About shaoli

Hejsan! Jag är en glad tjej på 19 år som heter Shaoli och är för nuvarande student som nyligen gått ut gymnasiet. I den här bloggen skriver jag om olika händelser i mitt liv, samt mina intressen, tankar och åsikter.