månadsarkiv: september 2007

Rödspättan vid Röda Sten

av | september 19, 2007

Höll på att skriva ett e-post från mobiltelefonen till supporten i USA och hade spöet mellan benen. Det darrade till. Jag hade tagit mig till Röda Sten vid klippan för att testa mina nya krokar. Kemvässade. Jobbet hade tagit över, men rödspättan fick mig att lägga telefonen åt sidan. Den simmade så vackert när den… Läs mer »

Äntligen en makrill

av | september 9, 2007

Fint väder ute, soligt och klart. Det drar i linan och vi undrar vad det kan vara. Till vår stora glädje är det en makrill. Den är såå vacker. Den blänker och har så fina färger. En äkta GAISare.

Afterwork hos internet.se

av | september 8, 2007

Igår kväll var jag hos TBA eller internet.se. Patrik bjöd in mig för after work och lite bubbelbad. Tobbe skickade sen en meny, och vilken meny sen då!! * Gravad fjordlax med hovmästarsås * Rökt lax med kall örtsås * Rosastekt rostbiff rostad lök * Tvärnöskinka med melon * Räk- & romägg * Potatissallad och… Läs mer »

Kategori: Okategoriserade Taggar:

Är det en vitling?

av | september 3, 2007

Igår tejpade jag fiskspöt som börjat gå sönder. Passade även på att skruva lite i haspelrullen och upptäckte ”slirbromsen”. Så idag har vi provat att använda slirbromsen vid vårt bottenmete i havet och det gav oss en fisk vi inte tidigare stött på. Är det en vitling?