månadsarkiv: februari 2009

Testar tre ölsorter

av | februari 21, 2009

Denna helgen ska jag prova 3 nya ölsorter som min kollega Martin på jobbet har rekommenderat. Sierra Nevada Pale Ale Lion Stout Slottskällans Imperial Stout Min plan är att prova Sierra Nevada på fredag, Lion Stout på lördag och Slottskällans på söndag kväll. Innan jag går vidare måste jag säga att jag är sämst i… Läs mer »

Långsamma svenskar

av | februari 16, 2009

Min indiske kollega tycker svenskar är långsamma. ”sometimes some swedish r very slow,  may not be lazy,  but in some cases slow in understanding, in some cases slow in responding in some cases never responds. phone–> 1st ring goes to voice mail, mail–> within seconds get out of office reply.” Han säger att ibland hinner… Läs mer »

Kategori: Okategoriserade Taggar:

Fick en schysst Nokia E51

av | februari 10, 2009

Igår fick jag en mobiltelefon av min chef. En Nokia E51 som han hade haft som reservtelefon. Nokia E51 är en enterprise class telefon och är snygg och känns gedigen. Den har dock ett ganska trist användar gränssnitt och de teman som följer med är riktigt beige. I vilket fall så har telefonen en hel… Läs mer »

Fick biljetter till Madonna på Ullevi

av | februari 10, 2009

aahh, fick tag på biljetter till madonna konserten på ullevi i sommar. Satt med en browser från kl 08:30 – 11:30 innan de släppte in mig och förvånande nog såg det ut att finnas gott om biljetter kvar, även till de finaste platserna. Men en stund senare rapporterades det i alla fall att biljetterna var… Läs mer »

Vad hinner hända på två veckor?

av | februari 9, 2009

Vad hinner hända på två veckor? Två veckor är ju inte speciellt lång tid. Den tiden brukar ju försvinna utan att man knappt hinner blinka ibland. Konstigt nog tycker jag mig märka att en hel del saker hunnit hända under de två veckorna jag var borta i Indien. Stora byggnadsställningar har satts upp utanför lägenheten.… Läs mer »

Mobiltelefoni utomlands

av | februari 4, 2009

Mobiltelefoni utomlands På väg ifrån jobbet ringer jag till en kompis och får meddelandet att Telenor har stoppat mina utgående telefonsamtal och vill ha kontakt med mig. (De kopplar om samtalet automatiskt till dem så jag hamnar i en telefonkö..) Operatören berättar att mitt abonnemang har stoppats pga  hög faktura. Jo, tack jag har varit… Läs mer »