Etikettarkiv: musik

The Happysad Orchestra

av | september 30, 2011

Efter många år lyssnade jag på Bimman (Andreas Chadien) igen. Ända sedan den gamla goda tiden har han imponerat på mig med sitt stora engagemang, vilja och drivkraft. Då spelade vi ihop i hans källare under namnet Noise in the basement som i ett senare skede blev Ketebarbo. Nu spelar han i sin egen konstellation:… Läs mer »

Fick biljetter till Madonna på Ullevi

av | februari 10, 2009

aahh, fick tag på biljetter till madonna konserten på ullevi i sommar. Satt med en browser från kl 08:30 – 11:30 innan de släppte in mig och förvånande nog såg det ut att finnas gott om biljetter kvar, även till de finaste platserna. Men en stund senare rapporterades det i alla fall att biljetterna var… Läs mer »

London – Sex grader varmt!!

av | januari 17, 2009

Blev nekade toalettbesök Ahh äntligen iväg ifrån det svenska vintervädret – var mina sista tankar innan jag huttrande upp for trappstegen in på Ryanair planet på Säve flygplats. På planet hamnade jag bredvid flightens hetaste kärlekspar. De gullegull-gullade. På planet var även bröderna i The Haunted med som om och om igen blev nekade besök på… Läs mer »

Soundtrack på Liseberg

av | oktober 4, 2008

Oj, jä* vilket drag det blev när mörkret la sig över liseberg och Soundtrack of our lives började närma sig slutet på sin spelning. De senaste konserterna har känts något enformiga och som om de tappar gnistan mer och mer, men idag på liseberg var det glädje och energi, och som om bandet inte alls… Läs mer »

Bättre än nyår

av | augusti 30, 2008

Massor med folk hade tagit sig till Musik på Vatten i rådasjön i mölndal.  Mest komiskt var det när de presenterade os-semifinalisten frida svensson som rodde tvärs över området baklänges i hög fart, alla applåderade. tills hon körde på en annan båt och plums låg i vattnet. öhh öhh, sa speakern.. Fyrverkeriet över vattnet var… Läs mer »

Kategori: Okategoriserade Taggar: