Etikettarkiv: beach

Villa Apollon på Skiathos

av | augusti 6, 2010

Dounia och Captain är de två färgstarka personligheterna på Villa Apollon. De har en villa som ligger ungefär halvvägs mellan Skiathos Town och Koukounairies beach, på toppen mellan mellan Vassilies beach och Achladies beach. Tre vägar till beachen I och med att den står så högt, så ståtar den med den mest magnifika vy över… Läs mer »

Teneriffa

av | juli 19, 2010

Vi spiller ingen tid. Några timmar efter ledighetsförklaringen lyfter vi från säve lantgård och spenderar ytterligare en timme på (den överdrivna) säkerhetskontrollen i fort stansted innan vi sover över i ett kyligt London för att hinna med morgonflyget till Teneriffa. Vi ignorerar främsta turistdestinationen las americas och tar en grön titsa buss till puerto de… Läs mer »

Kulturell dag pa fort kochi

av | januari 22, 2009

Fort Kochin ar ett riktigt turisthak. Det ar rent och fint och anda valdigt billigt. Det ar helt klart ett mycket bra utgangsstalle om man ska turista i syd-indien. Har finns beach, shopping och god mat. Kanns klart trevligare an allapuzzah, som jag knappt vet nagot om iofs. Man kan bo pa fina stallen till… Läs mer »