Etikettarkiv: flyg

Göteborg City Airport

av | juli 1, 2010

Jag har inget emot Göteborg City Airport, men av någon anledning så klankar jag på den ändå. Det är inte många flygplatser som omnämner sig vara en city airport, men häromdagen besökte vi pisa’s flygplats Galileo Galilei. Den ligger på gångavstånd (!) från centrum. När man landar i Göteborg City Airport och planet närmar sig… Läs mer »

Etihad Airways

av | juni 20, 2009

Dag 2 – Juni 19 – Midsommarafton – Frankfurt – Abu Dhabi – Kuala Lumpur (KLIA) Tidigt på morgonen njuter vi av den utlovade hotellfrukostbuffen i amerikansk stil. Korv & scrambled eggs, kokta ägg, cornflakes och yoghurts av olika slag. Te o kaffe och några olika juicer också. Supermätt, nöjd och redo för nästa dag. Det var… Läs mer »

Indiska fyllon

av | januari 18, 2009

Allt bra jag skrev om Qatar Airways igår tar jag tillbaks idag. Resan från Doha till Thiruvananthapuram (trivandrum) var långt ifrån den goda upplevelse som London – Doha resan bjöd pa. Var mest intresserade av att dricka redlabel whiskey De flesta var indiska män som verkade mest intresserade utav att dricka redlabel whiskey som det… Läs mer »

London – Sex grader varmt!!

av | januari 17, 2009

Blev nekade toalettbesök Ahh äntligen iväg ifrån det svenska vintervädret – var mina sista tankar innan jag huttrande upp for trappstegen in på Ryanair planet på Säve flygplats. På planet hamnade jag bredvid flightens hetaste kärlekspar. De gullegull-gullade. På planet var även bröderna i The Haunted med som om och om igen blev nekade besök på… Läs mer »