Etikettarkiv: hotell

Tranor och Troll

av | april 16, 2011

Man brukar säga att ett säkert vårtecken är när tranorna landar vid hornborgarsjön. De första hade redan siktats i början av mars. Vi besökte trandansen en månad senare och då var där massor med tranor.       Vi checkade in i en av Norrqvarns roliga trollstubbar vid Göta Kanal vid Lyrestad (norr om Mariestad).… Läs mer »

Villa Apollon på Skiathos

av | augusti 6, 2010

Dounia och Captain är de två färgstarka personligheterna på Villa Apollon. De har en villa som ligger ungefär halvvägs mellan Skiathos Town och Koukounairies beach, på toppen mellan mellan Vassilies beach och Achladies beach. Tre vägar till beachen I och med att den står så högt, så ståtar den med den mest magnifika vy över… Läs mer »

Shopping i Kuala Lumpur

av | juni 22, 2009

Dag 3-5, 20-22 juni, Kuala Lumpur Knack knack knack.. klockan är redan 11, det måste vara städaren. Vi missade frukosten med 20 minuter, men det spelar egentligen ingen roll då den inte ingår. Vi lämnar lite tvätt i en påse och beger oss åt andra hållet till Berjaya Time Square. Shoppingcenter med bergochdalbana Berjaya TIme… Läs mer »

Jättegott!! eller väldigt hungrig

av | juni 19, 2009

Dag 1 – Juni 18 – Göteborg – Strömstad – Sandefjord – [Oslo] Torp – [Frankfurt] Hahn –  Frankfurt Världens sämsta väder Dagen före midsommar. Vi går upp tidigare än tidigast och sätter oss i den fullpackade bilen ut på E6:an norrut. Tält, grill, resväskor, GPS. Det regnar. Det ösregnar. Göteborg har världens sämsta väder.… Läs mer »

Vad hinner hända på två veckor?

av | februari 9, 2009

Vad hinner hända på två veckor? Två veckor är ju inte speciellt lång tid. Den tiden brukar ju försvinna utan att man knappt hinner blinka ibland. Konstigt nog tycker jag mig märka att en hel del saker hunnit hända under de två veckorna jag var borta i Indien. Stora byggnadsställningar har satts upp utanför lägenheten.… Läs mer »