Etikettarkiv: kerala

Kallt, tomt och tyst

av | februari 1, 2009

Mina första tankar när körde in till Göteborg från Säve flygplats. Kallt. Tomt. Var är alla människor? Tyst. Nästan som bergen uppe i Munnar. (bilen är mycket tyst) Säve flygplats är rolig. Ser ut som en ladugård för kossor.

Kovalam Beach

av | januari 30, 2009

Sista dagen (Snyft) Idag har jag bestämt mig för att bada i havet och njuta av vågorna och stranden. Jag ska också shoppa litegranna. Jag har lovat några försäljare att besöka deras butiker (lurad). Jag behöver också ta ut lite pengar för att betala hyran (Rs. 700 per natt) och ha lite lösa rese-pengar. Jag… Läs mer »

Kovalam beach

av | januari 30, 2009

Det kanns inte som indien Semester, bad, solnedgang och god mat. Dyrt och turistigt. Luriga forsaljare. Det kanns som jag inte langre ar i indien men i nagot land dar de har manga indiska restauranger. Har finns mycket tibetanska souvenirer ocksa. Dyr fisk pa restaurang Varje kvall staller man fram fiskar utanfor restaurangen som man… Läs mer »

Kovalam Beach

av | januari 29, 2009

Kovalam ligger strax utanfor trivandrum. Det ser inte sa langt ut pa kartan. Jag tror det ror sig om en stracka pa ca 9 mil fran kannyakumari. Bussen gar Kannyakumari – Nagercoil (storstad) – Trivandrum (storstad) – Kovalam och farden tog nastan 3,5 timmar. Hade inte vantat mig att det skulle ta sadan tid men… Läs mer »

Nu ar jag kungen!

av | januari 28, 2009

Antligen kanner jag kontroll over indien. Forsaljare far raka nej svar av mig och jag vet at jag kan inte lita pa nagon som kommer fram till mig. Det ar jag som maste soka upp det jag vill ha sjalv. I don’t want your stupid oranges! En apelsin forsaljare blockerade vagen till bussen for mig… Läs mer »