månadsarkiv: juli 2010

Si(e)sta dagen

av | juli 27, 2010

Idag är det molnigt och lite göteborgskt grå-trist. Vi äter vår dagliga frukost-buffe och ger oss ut att utforska staden. Frukost-buffen är den typiska hotell frukost-buffen men mer överdriven. Det står två kockar som tillagar ägg på beställning på det viset man önskar. Det finns ett bord med frukost, ett med olika sorters bröd, ett… Läs mer »

Playa de las Teresitas

av | juli 24, 2010

Vi hyrde en bil genom en lokal firma strax utanför hotellet. En vit vw polo med AC. Det första som hände när vi skulle köra ut från garaget var att en annan bil parkerat (gulblinkade) mitt framför ingången så vi inte kunde komma ut. Byggarbetare, gående, personal på bilfirman intresserade sig och rekommenderade oss att… Läs mer »

Lago Martianez

av | juli 23, 2010

Vi har redan spenderat 2 dagar på teneriffa och änuu inte doppat oss i havet eller lago martianez, havsvatten poolerna som ligger mellan hotellen, huvudstråket och havet. Det fick bli dagens huvudattraktion. När vi betalt entré till pool området hyr vi ett parasoll och lägger oss på andra sidan bassängerna för att slippa trängseln. Det… Läs mer »

Loro Parque

av | juli 22, 2010

Överallt rekommenderas ett besök till loro parque och efter vårt besök där förstår jag varför. Det är en vacker och extremt välskött park och den förhållandevis dyra entréavgiften innehåller mycket i sitt pris. Läs mer om parken här. Listan över djuren i parken kanske inte imponerar så värst mycket, de flesta har vi sett innan,… Läs mer »