Etikettarkiv: indier

Si(e)sta dagen

av | juli 27, 2010

Idag är det molnigt och lite göteborgskt grå-trist. Vi äter vår dagliga frukost-buffe och ger oss ut att utforska staden. Frukost-buffen är den typiska hotell frukost-buffen men mer överdriven. Det står två kockar som tillagar ägg på beställning på det viset man önskar. Det finns ett bord med frukost, ett med olika sorters bröd, ett… Läs mer »

Lutande tornet i Pisa

av | juni 29, 2010

Vi har ett fantastiskt läge i vårt boende. Mitt på piazza dei miracoli som i princip är ingången till området där tornet står.. eller lutar.. Indier.. Vi förvånas över det stora antal ”indier” som finns i området. Hela familjer, studenter, turistgrupper, butikspersonal och den stora mängd gatuförsäljare som tillsammans med afrikaner säljer rolex, väskor och… Läs mer »

Indiska fyllon

av | januari 18, 2009

Allt bra jag skrev om Qatar Airways igår tar jag tillbaks idag. Resan från Doha till Thiruvananthapuram (trivandrum) var långt ifrån den goda upplevelse som London – Doha resan bjöd pa. Var mest intresserade av att dricka redlabel whiskey De flesta var indiska män som verkade mest intresserade utav att dricka redlabel whiskey som det… Läs mer »