Etikettarkiv: liseberg

Äntligen har Jul på Liseberg hittat rätt

av | november 25, 2012

På något vis har Liseberg lyckats i år. Deras satsning under vinterhalvåret har aldrig tidigare fått mig att imponeras – mycket på grund av den stora mängden folk, höga prissättningen och enligt mig en misslyckad ansträngning att skapa en ärlig julkänsla. I år besökte vi därmed igen utan några större förhoppningar,.. och kanske var det… Läs mer »

Fårup Sommerland

av | juni 2, 2012

Nu börjar sommaren närma sig långsamt och en tidig lördag-morgon åkte vi med Stena Line’s snabba katamaran (stena carisma) över sundet till frederikshavn och vidare till den utomordenliga parken Fårup Sommerland på jyllands västkust. Att besöka Fårup sommerland så tidigt på sommaren innebar att det inte var så mycket folk och vi slapp både trängsel… Läs mer »

Jul på liseberg

av | december 14, 2009

Det är vackert när alla lampor lyser på liseberg. Köerna vid entrén är långa. Det är Lucia. På Liseberg finns allt som det brukar. Attraktioner, julmarknad, djur, eldar, skidbacke, skridskor och tomtar. Mysfaktorn är hög, men jag känner mig ändå inte avslappnad.

Soundtrack på Liseberg

av | oktober 4, 2008

Oj, jä* vilket drag det blev när mörkret la sig över liseberg och Soundtrack of our lives började närma sig slutet på sin spelning. De senaste konserterna har känts något enformiga och som om de tappar gnistan mer och mer, men idag på liseberg var det glädje och energi, och som om bandet inte alls… Läs mer »