Etikettarkiv: göteborg

Göteborg – Oslo – Bergen

av | juli 30, 2012

Här ser ni bilder på vår lilla resa genom Norge till Bergen i slutet av Juli. Förutom oss följde även min mammas släkt med. Vi hade det mycket roligt tillsammans och med Norges vackra natur blev resan ännu bättre:-). I Bergen regnade det såklart jättemycket, nästan hela tiden, men staden var väldigt vacker. Vi besökte… Läs mer »

Fårup Sommerland

av | juni 2, 2012

Nu börjar sommaren närma sig långsamt och en tidig lördag-morgon åkte vi med Stena Line’s snabba katamaran (stena carisma) över sundet till frederikshavn och vidare till den utomordenliga parken Fårup Sommerland på jyllands västkust. Att besöka Fårup sommerland så tidigt på sommaren innebar att det inte var så mycket folk och vi slapp både trängsel… Läs mer »

Göteborg City Airport

av | juli 1, 2010

Jag har inget emot Göteborg City Airport, men av någon anledning så klankar jag på den ändå. Det är inte många flygplatser som omnämner sig vara en city airport, men häromdagen besökte vi pisa’s flygplats Galileo Galilei. Den ligger på gångavstånd (!) från centrum. När man landar i Göteborg City Airport och planet närmar sig… Läs mer »