månadsarkiv: augusti 2008

Mycket folk på Göteborg Aero Show

av | augusti 31, 2008

Vi var verkligen inte de enda som hade tagit sig till Säve flygshow. Efter ett besök nere i aeroseum och ha tittat nära på lansen, draken och viggen var det imponerande och se brittiska spitfire med det karaktäristiska ljudet och Jas-39 gripen snurra o loopa runt i luften. Ett bra evenemang, men med alldeles för… Läs mer »

Kategori: Okategoriserade Taggar:

Bättre än nyår

av | augusti 30, 2008

Massor med folk hade tagit sig till Musik på Vatten i rådasjön i mölndal.  Mest komiskt var det när de presenterade os-semifinalisten frida svensson som rodde tvärs över området baklänges i hög fart, alla applåderade. tills hon körde på en annan båt och plums låg i vattnet. öhh öhh, sa speakern.. Fyrverkeriet över vattnet var… Läs mer »

Kategori: Okategoriserade Taggar:

Lisebergs Lustgårdar

av | augusti 24, 2008

Såg inte så imponerande ut utifrån, men väl inne så hade de verkligen skapat en oas. Jag har nog aldrig varit vid själva lisebergskvarnen tidigare. Här står jag och spanar ut över landskapet.

Kategori: Okategoriserade Taggar:

Texas Longhorn

av | augusti 17, 2008

Glada och belåtna var vi efter ladys entrecote på Texas Longhorn. Själv tog jag en t-bone steak med bakpotatis. Mmm.. det var länge sedan. Tack David (H) för tipset!

Indisk specialitet

av | augusti 10, 2008

Idag var jag duktig och gjorde en god indisk rasam efter ett recept från en matlagningsbok. Den blev stark, syrlig och het, och smakade precis som jag hade tänkt mig. mmmm. Krångligt bara att komma ihåg alla kryddor hit och dit så skrev ner den på papper som en step-by-step. Tänkte publicera den här någon… Läs mer »