Etikettarkiv: ryanair

Nyår i vackra Budapest

av | januari 5, 2013

Det här året har vi firat nyår i Budapest, vilket blev en upplevelse för oss. Staden är vacker, med gamla antika byggnader varstans. Nästan varenda byggnad i staden har en speciell vacker form och skulle kunna vara en sevärdighet. Mysigt med smala gator och trevliga människor, samt att saker och ting är mycket prisvärt. Vi… Läs mer »

Göteborg City Airport

av | juli 1, 2010

Jag har inget emot Göteborg City Airport, men av någon anledning så klankar jag på den ändå. Det är inte många flygplatser som omnämner sig vara en city airport, men häromdagen besökte vi pisa’s flygplats Galileo Galilei. Den ligger på gångavstånd (!) från centrum. När man landar i Göteborg City Airport och planet närmar sig… Läs mer »

Midsommar i Toscana

av | juni 25, 2010

Gäääsp. Planet anlände nästan 2 timmar försent igår men vår värd Luca tog emot oss gästvänligt trots att klockan var långt efter midnatt. Taxi chauffören körde helt självklart i 70km/h genom de snåriga och guppiga 30-skyltade gatorna rätt genom innerstaden. Han ville nog hämta upp fler passagerare från flygplatsen. Luca säger att Ryanair planen brukar… Läs mer »

Alla transportmedel på 12 timmar

av | maj 14, 2010

Idag har vi åkt alla med alla möjliga transportmedel. 3 timmar bil (gbg-moss) 3 timmar flyg (moss-treviso) 10 min buss (treviso-treviso stn) 35 min tåg (treviso-venezia) 30 min kanalbåt (venezia- giardini) och så är vi äntligen framme i Venedig. Regn och rusk men vackert så det slår ändå. Medelhavsvattnet i kanalerna lyser grönt och glimmrar… Läs mer »

Choklad och Leffe i Bryssel

av | april 6, 2010

Åhh efter en lång period med höst, jul/nyår m.fl. så var det riktigt skönt att komma bort igen. Vi flög ner till bryssel, dvs belgien, där vi hittade vi grymt bra hotellerbjudanden i samband med påskhelgen och tillsammans med ryanairs fantastiska flygpriser från nya flygplatsen rygge i norge hade vi en super-påsk i chokladlandet. Sådant… Läs mer »

London – Sex grader varmt!!

av | januari 17, 2009

Blev nekade toalettbesök Ahh äntligen iväg ifrån det svenska vintervädret – var mina sista tankar innan jag huttrande upp for trappstegen in på Ryanair planet på Säve flygplats. På planet hamnade jag bredvid flightens hetaste kärlekspar. De gullegull-gullade. På planet var även bröderna i The Haunted med som om och om igen blev nekade besök på… Läs mer »