månadsarkiv: mars 2009

Offshoredagen

av | mars 31, 2009

Hjälpte till idag på offshoredagen som mitt konsultbolag (främst David Armini) anordnade. Det var intressant att höra Göran Malm berätta om sina ordentliga erfarenheter från uppdrag i Asien. Johan Sköld var också rolig med sina återkommande kopplingar till livet på öckerö och visade sedan upp världens starkaste man och sa att enda sättet att vinna… Läs mer »

Kvartersbladet i Korsvägen

av | mars 30, 2009

Håller just nu på att marknadsföra Kvartersbladets två nya områden. Olskroken och Korsvägen. Som draghjälp lottar vi ut biljetter till Madonna på Ullevi – och hittils har det stormat in svar på tävlingen. Det är kul att se när läsarna blir engagerade men jag hoppas att jag även kan förmedla till företagen att bladet är… Läs mer »

Fest på Internet.SE

av | mars 29, 2009

Så var det fest där igen ja.. det brukar alltid sluta illa och trots bowling och finmat på schemat så slutar det som vanligt.. en förstörd dagen-efter lördag. Trots första gången på bowling-bana så satte jag tre strikes och fick således välja tre mottagare av mycket goda shots.

Nu har vi lagt parkett i hallen

av | mars 23, 2009

Efter att vi byggt om golvet i köket förra sommaren så har hallen stått och väntat på sin tur. Vi har plastmatta i hallen och den var nästan förstörd efter alla verktyg som stått på den + att vi även blandade fix och fog på den. Så det var inte alls dumt när Christer och… Läs mer »

Kategori: Okategoriserade Taggar:

Min enda kompis

av | mars 23, 2009

Efter indien-resan har jag nästan slutat blogga. Jag tror det beror delvis att bloggen var min enda ”ständiga” kompis på resan som jag kunde dela mina uppevelser med. Det beror också på att mina vardagliga sysslor känns just så ”vardagliga” att jag inte ansett att de behöver bloggas om. Nu ska jag i alla fall… Läs mer »

Ketebarbo på myspace.com

av | mars 15, 2009

Jag fick ett mail från Ollebull att han lagt upp en ny sajt för Ketebarbo. ”Man vet ju aldrig, vi kanske blir superstjärnor såhär 10 år senare…” 🙂

Telefonen blev som ny

av | mars 10, 2009

Idag har vi väckt Shaoli’s mobiltelefon till liv igen. Telefonen har strulat på sistone, bland annat så blir skärmen vit en stund när man öppnar och stänger den. Shaoli har nog också tröttnat lite på den rosa färgen så vi beställde ett blått skal och ny flatkabel från mytrendyphone. Efter lite skruvande och pillande så… Läs mer »

Kategori: Okategoriserade Taggar: