månadsarkiv: maj 2009

Jätteloppis i majorna

av | maj 24, 2009

Idag var vi i majorna. Vi besökte jätte-loppmarknaden som involverade hela stadsdelen. De hade abonnerat spårvagnar och det gick ett rykte om att marknaden var en del av ett försök att komma med i självaste guiness rekordbok… aja .. vad vet jag.. På vägen dit hade två bilar kolliderat vid haga och blockerat spårvagnsspåren. De… Läs mer »

Organisera min epost

av | maj 24, 2009

Behöver komma på ett bra sätt att organisera min e-post (imap) brevlåda. Jag läser mail ofta. Ibland har jag kommit på mig själv att  säga till andra att de når mig lättare genom att e-posta mig än mobiltelefonen. Efterssom det är min huvudsakliga kommunikationsväg så är det viktigt för mig att jag kan hitta snabbt… Läs mer »

Bästa indiska restaurangen

av | maj 24, 2009

Efter en lagom spännande vecka på nya konsultuppdraget var det äntligen dags för  kristihimmelfärdshelgen. Själva kristihimmelfärdsdagen spenderade vi först på Stora Torp (vid gamla svt huset) där tredje deltävlingen (orientering) i vårserien ägde rum. Supriya Data Supriya Data 0 1 0 1 1 1 0 Eftersom klubben organiserade deltävlingen så hjälpte jag till. Uppgiften jag… Läs mer »