Fick biljetter till Madonna på Ullevi

av | februari 10, 2009

aahh, fick tag på biljetter till madonna konserten på ullevi i sommar.

Satt med en browser från kl 08:30 – 11:30 innan de släppte in mig och förvånande nog såg det ut att finnas gott om biljetter kvar, även till de finaste platserna. Men en stund senare rapporterades det i alla fall att biljetterna var slutsålda. Hade inte förväntat mig att få några biljetter alls men fick till slut 6 stycken guld-cirkel platser.

Att köa på internet

Tycker det är ett intressant fenomen, att köa på internet. Vad betyder det egentligen? Varför ska man behöva köa i ett automatiskt system? Kan de inte bygga ut systemen så att man inte ska behöva köa?

Kategori: Okategoriserade Taggar:, , ,

Om Supriya

Jag är en datanerd som tycker om att upptäcka nytt, resa, äta, fiska, gå på konserter, fotografera och vara ute och få frisk luft. Behöver en någorlunda aktiv fritid. Sitter gärna uppe sent med olika projekt, planera resor, programmera, förbättra datasystemet eller något annat. Arbetar som Systemutvecklare på Resource Point AB och just nu uthyrd till Volvo IT. Driver egen firma: mITra data. Spelade gitarr och skrev låtar  i ett pop/rock band när jag var mindre. Läs mer om oss på ketebarbo.frontnet.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *