Fiske och Bergsjöfestivalen

av | september 6, 2008
Bersjöfestivalen 2008

Bersjöfestivalen 2008

Vi var nere på fiskefestivalen igen. Det började (som vanligt) med parkeringsproblem då en egoistisk v70 ägare tog vår parkering som vi väntat på. Sen var vi inne i området och provsmakade olika fiskrätter. Det fanns dock inte lika mycket som förra året. När vi sen bestämt oss för lunch hade jag glömt ta med kontanter så vi åkte härifrån till bergsjö festivalen istället 🙂

Här var det livat med ungdomar samlade framför scenen men de verkade ganska ointresserade av vad som hände där. Vi hade i alla fall ganska trevligt och jag tyckte det var ganska fint ordnat. Mohua vann två st muffins när hon kastade boll på plutos tunga.

Kategori: generellt

Om Supriya

Jag är en datanerd som tycker om att upptäcka nytt, resa, äta, fiska, gå på konserter, fotografera och vara ute och få frisk luft. Behöver en någorlunda aktiv fritid. Sitter gärna uppe sent med olika projekt, planera resor, programmera, förbättra datasystemet eller något annat. Arbetar som Systemutvecklare på Resource Point AB och just nu uthyrd till Volvo IT. Driver egen firma: mITra data. Spelade gitarr och skrev låtar  i ett pop/rock band när jag var mindre. Läs mer om oss på ketebarbo.frontnet.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *