London Heathrow, en egen stad

av | januari 17, 2009

Folk sover på golven

Det låg folk och sov på golven överallt på London Heathrow. Några hade hittat en fin yoga ställning för att sova i sofforn också.  Heathrow är en gigantisk flygplats, känns nästan som en egen stad.

Engelsk frukost

Efter en god natts sömn (1 timme pa golvet) började min huvudvärk försvinna och jag åt en flygplats frukost:

* scrambled egg
* bacon
* baked beans
* tomat
* champinjoner
* korv (kryddad)

Indier

Många indier på flygplatsen. Några ska resa och några arbetar arbetar pa flygplatsen. Nästan lite jobbigt många. Känns konstigt.  I alla fall ska det bli skönt att komma på planet och få sova ett par timmar.

Qatar Airways

Qatar airways

Efter en mycket trivsam resa med Qatar Airways med mycket bra service och god mat är jag nu i Doha/Qatar på ett Samsung sponsrat internet cafe. Här ar det gratis att surfa men en ung kille och en modefixerad tjej har occuperat datorerna. Jag väntar på min tur. Det ar 17 grader i Doha.

Kategori: generellt Taggar:, , , ,

Om Supriya

Jag är en datanerd som tycker om att upptäcka nytt, resa, äta, fiska, gå på konserter, fotografera och vara ute och få frisk luft. Behöver en någorlunda aktiv fritid. Sitter gärna uppe sent med olika projekt, planera resor, programmera, förbättra datasystemet eller något annat. Arbetar som Systemutvecklare på Resource Point AB och just nu uthyrd till Volvo IT. Driver egen firma: mITra data. Spelade gitarr och skrev låtar  i ett pop/rock band när jag var mindre. Läs mer om oss på ketebarbo.frontnet.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *