Indiska fyllon

av | januari 18, 2009

Allt bra jag skrev om Qatar Airways igår tar jag tillbaks idag. Resan från Doha till Thiruvananthapuram (trivandrum) var långt ifrån den goda upplevelse som London – Doha resan bjöd pa.

Var mest intresserade av att dricka redlabel whiskey

De flesta var indiska män som verkade mest intresserade utav att dricka redlabel whiskey som det bjöds på. En blev så full att han däckade pa toaletten (intoxicated). Den annars så duktiga cabin-crew tappade tålamodet och försökte få andra passagerare att byta plats med varandra för att hitta en plats till fyllot. Han skulle tydligen ha en fönsterplats för att må bättre.

Tidigare (innan han blev så packad) ville han att jag skulle gömma hans påse med sprit som han hade köpt pa tax-free i Doha. Han  hade blitt nekad att ta med dem ombord på planet.

Fick inte dricka te för han hade huvudvärk

Min medpassagerare blev nekad te för att flygvärdinnan tyckte att te innehöll koffein vilket skulle förvarra hans huvudvärk.

Såhär klär sig en typiskt utlands-arbetande indier

* rutig skjorta
* mörk långbyxa
* starkt guldfärgad armbandsur
* sandaler
* mustasch

Kategori: generellt Taggar:, , , , ,

Om Supriya

Jag är en datanerd som tycker om att upptäcka nytt, resa, äta, fiska, gå på konserter, fotografera och vara ute och få frisk luft. Behöver en någorlunda aktiv fritid. Sitter gärna uppe sent med olika projekt, planera resor, programmera, förbättra datasystemet eller något annat. Arbetar som Systemutvecklare på Resource Point AB och just nu uthyrd till Volvo IT. Driver egen firma: mITra data. Spelade gitarr och skrev låtar  i ett pop/rock band när jag var mindre. Läs mer om oss på ketebarbo.frontnet.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *