Händer det något i Varkala?

av | januari 19, 2009

"butterfish"Idag åt jag en riktigt god dhosa veg masala till frukost. Har fortfarande inte ätit något annat an vegetarisk mat hittils. Jag säger som min chef, om det är någonstans han kan tänka sig att vara vegeterian så ar det här.

Vill se mer…

Varkala ar fint, och badet och livet är underbart  men börjar bli sugen på att komma härifrån. Det känns som att jag har vilat tillräckligt och stället erbjuder inte så mycket mer än just vila, mat, bad, shopping o lite kvällsunderhållning.

Jag måste vara knäpp som vill lämna det här 🙂

I alla fall så kommer jag nog längta tillbaks hit snart och tillbaks kommer jag ändå innan jag åker tillbaks till sverige igen.

Nominerade destinationer ar:

* madurai
* munnar (via cochin)

Uppdaterat: Jag beställde en Bengali Fish Curry på kvällen. Och den var bara så god. Servitören sa att fisken kallades for Butterfish lokalt.

Kategori: generellt Taggar:

Om Supriya

Jag är en datanerd som tycker om att upptäcka nytt, resa, äta, fiska, gå på konserter, fotografera och vara ute och få frisk luft. Behöver en någorlunda aktiv fritid. Sitter gärna uppe sent med olika projekt, planera resor, programmera, förbättra datasystemet eller något annat. Arbetar som Systemutvecklare på Resource Point AB och just nu uthyrd till Volvo IT. Driver egen firma: mITra data. Spelade gitarr och skrev låtar  i ett pop/rock band när jag var mindre. Läs mer om oss på ketebarbo.frontnet.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *