Jätteloppis i majorna

av | maj 24, 2009

Idag var vi i majorna. Vi besökte jätte-loppmarknaden som involverade hela stadsdelen. De hade abonnerat spårvagnar och det gick ett rykte om att marknaden var en del av ett försök att komma med i självaste guiness rekordbok… aja .. vad vet jag..

På vägen dit hade två bilar kolliderat vid haga och blockerat spårvagnsspåren. De hade skurit loss taket på bilen för att få loss passagerarna. Läskigt..

Flexibel support på SEB 365365

Upptäckte att jag inte hade pengar på mitt visa konto – och inte de andra heller.. så .. men efter ett samtal till SEB hjälpte de till att flytta pengar från lönekonto till visa-kontot.  Så jag kunde få ut lite stålar på bankomaten. Smidigt.. men jag får nog börja titta närmare på bank-på-telefon eller något snart. (eller tänka innan jag går hemifrån..)

Ett varv runt majorna

Efter ett varv runt majorna, med start i stigberget, nerför allmänna vägen och bort till jäegersdorfsplatsen,vidare mot mariaplan, längs med slottskogsgatan och  bangatan tillbaks till stigbergstorget.

Det blev ett par byxor (30kr?) och en skjorta (10kr?) + en bok om att teckna ansikten (15kr) till Shaoli. Ett spel: 1000km – ett rallyspel med spelkort för 25kr. Men framförallt ett all-in-one Transcend Multi-card reader M3 för 35 kr (efter lite prutande). Den var helt ny.. trots att förpackningen var helt oljig efter att ha legat i en spis. (?!)   Kollade upp den på prisjakt.. var ju nästan värd 149 pix.

posta till facebook automatiskt

Håller på att testa om jag kan cross-posta wordpress inlägg till facebook på något sätt nu oxo. Skulle va skönt om det gick..

Iallafall.. nu är det arbetsvecka igen. jippie…

Kategori: generellt Taggar:, , ,

Om Supriya

Jag är en datanerd som tycker om att upptäcka nytt, resa, äta, fiska, gå på konserter, fotografera och vara ute och få frisk luft. Behöver en någorlunda aktiv fritid. Sitter gärna uppe sent med olika projekt, planera resor, programmera, förbättra datasystemet eller något annat. Arbetar som Systemutvecklare på Resource Point AB och just nu uthyrd till Volvo IT. Driver egen firma: mITra data. Spelade gitarr och skrev låtar  i ett pop/rock band när jag var mindre. Läs mer om oss på ketebarbo.frontnet.org.

2 reaktion på “Jätteloppis i majorna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *