Kaos i livet

av | juni 4, 2009

Efter scheduleworld tjänsten började ta betalt så har syncningen mellan alla mina enheter helt sluta fungera.. Vad händer då.. jo det blev kaos i mitt liv.

Scheduleworld var navet i mitt liv utan att jag visste om det. Det var en lösning som faktiskt fungerade..  jag kunde helt plötsligt använda ical på mac, lightning på pc, kalendern på nokia (mobil), en online kalender på nätet, outlook osv och dela samma data mellan alla enheter utan något större besvär.

Men det är först nu när scheduleworld tog betalt som jag sent kommer på att jag skulle till läkarbesöket, föräldramötet eller träffa david, åka med tobbe till malmö eller snickaren som skulle komma på besök.  Mina todolistor är helt osynkade nu vilket gör mig orolig och jag märker att min kvalitetsnivå sjunker samtidigt som min stress ökar ordentligt.

Kanske är det lätt löst genom att bara byta ut installera verktyget (jag tror) de använder och hosta det på sin egen server. Får kolla närmare på det, men i ren panik satte jag upp två stycken tracs med calendar plugin.

Det fungerar riktigt bra, men jag behöver få med syncningen till mobilen också..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *