Inbrott i bilen

av | juni 4, 2009

Hade inbrott i bilen inatt, de hade hivat in en stor sten rätt igenom högra bakrutan och fällt ner baksätet för att stjäla min fiskelåda med beten, som låg i den bakre hatthyllan eller vad det nu kallas.

Under dagen har det smsat och ringt grannar som sett den krossade rutan och även en förbipasserande parkeringsvakt sa att han såg det redan vid 9-tiden imorse. Han hade kontaktat polisen som hade sagt att ägaren måste göra anmälan själv.  (kunde han inte ringt mig?)

På polisens mottagning (som ligger bara 100-200 meter bakom parkeringsplatsen) hade de inte tid och sa att jag skulle komma tillbaks ikväll och imorgon för att visa upp skadorna på bilen. Det var tydligen något viktigt som hänt ikväll.

Kategori: generellt Taggar:, , ,

Om Supriya

Jag är en datanerd som tycker om att upptäcka nytt, resa, äta, fiska, gå på konserter, fotografera och vara ute och få frisk luft. Behöver en någorlunda aktiv fritid. Sitter gärna uppe sent med olika projekt, planera resor, programmera, förbättra datasystemet eller något annat. Arbetar som Systemutvecklare på Resource Point AB och just nu uthyrd till Volvo IT. Driver egen firma: mITra data. Spelade gitarr och skrev låtar  i ett pop/rock band när jag var mindre. Läs mer om oss på ketebarbo.frontnet.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *