Madonna är här och gör sitt jobb

av | augusti 9, 2009

ingen madonna Länge står fans och väntar på att  få en skymt av henne – eller en vink…  jag hade tycket det vart trevligt ifall hon hade velatl njuta av något som vi har att erbjuda i göteborg – speciellt eftersom som hon ska vara här hela helgen… men det ser ut  som att hon bara tänker  sitta inne i sitt hotellrum hela helgen och åka vidare härifrån direkt efter konserten på söndag.

Madonna konserten – utifrån.

Vi satt utanför Ullevi under lördagkvällen. Det var väldigt tyst inifrån arenan. Efter vi lyssnat på en del låtar insåg vi snabbt att det här är något man bör uppleva.. inte lyssna på. Det vi hörde var osammanhängande och scenen var vänd åt helt fel håll så ljudet kom i flera stötar mot oss.

GP’s recension, Daniel Claeson, beskrev lite ungefär vad jag kände, men ikväll ska vi dit och uppleva showen på riktigt och jag hoppas att upplevelsen kommer bli en helt annan.

Kategori: musik Taggar:,

Om Supriya

Jag är en datanerd som tycker om att upptäcka nytt, resa, äta, fiska, gå på konserter, fotografera och vara ute och få frisk luft. Behöver en någorlunda aktiv fritid. Sitter gärna uppe sent med olika projekt, planera resor, programmera, förbättra datasystemet eller något annat. Arbetar som Systemutvecklare på Resource Point AB och just nu uthyrd till Volvo IT. Driver egen firma: mITra data. Spelade gitarr och skrev låtar  i ett pop/rock band när jag var mindre. Läs mer om oss på ketebarbo.frontnet.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *