Madonna på Ullevi

av | augusti 11, 2009

MadonnaMadonna biljetter

Jag får i sista sekund sålt min överblivna madonna biljett på blocket. En kille möter mig vid GP-huset. Han var tydligen på konserten igår men verkar vilja gå igen.  Lyckas även ordna en biljett åt min granne som behöver en biljett till. Vi får tag på en för bra pris från biljett24.se.

Snubbar som tjänar pengar

Det spöregnar på väg till konserten och snubbarna vid tälten utanför ullevi tjänar grova pengar på att sälja ponchos för 40-50kr per styck.

Madonna sitter i sin kub och ser riktigt glad ut. Det är en mäktig entré och en maffig start på konserten. Man kan inte tro att hon är 50 år. Hon studsar upp och ner mellan allt på scenen. Hon hoppar hopprep i perfekt sync med musiken.

Madonna show

Jag är glad att jag satt utanför Ullevi och lyssnade igår. Annars hade jag haft för stora förväntningar på det musikaliska och inte kunnat njuta av showen. För show, är precis vad det är. En dans-show.

Madonna spelar nyare låtar som de är och äldre låtar ordentligt omgjorda. Typiskt verkar att göra dunka dunka av låtarna eller mixa ihop dem så de övergår i en nyare låt. I alla fall så var jag medveten om detta på konsertdagen och njöt mer av showen, medans flera runt mig stod och såg ut som frågetecken.

Konserten avslutade mäktigt fast lite plötsligt. Inga extranummer. När jag kom hem (5 minuters gångväg från ullevi) hade hennes plan redan lyft från landvetter.

Jag bara känner att hon kunde bjudit oss på så mycket mer.. både musikaliskt och mer av sitt engagemang..

Kategori: musik Taggar:,

Om Supriya

Jag är en datanerd som tycker om att upptäcka nytt, resa, äta, fiska, gå på konserter, fotografera och vara ute och få frisk luft. Behöver en någorlunda aktiv fritid. Sitter gärna uppe sent med olika projekt, planera resor, programmera, förbättra datasystemet eller något annat. Arbetar som Systemutvecklare på Resource Point AB och just nu uthyrd till Volvo IT. Driver egen firma: mITra data. Spelade gitarr och skrev låtar  i ett pop/rock band när jag var mindre. Läs mer om oss på ketebarbo.frontnet.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *