I venedig går tiden dubbelt så fort

av | maj 17, 2010

Ding dong kl är 5. Ciprea har förberett frukost åt oss redan igår.

Tiden springer iväg ( brukar ju alltid gå så långsamt på morgonen) och innan jag fattat så har vi missat snabbfärjan som ska ta oss till bussstationen.  Ojoj hur ska vi lösa det här nudå. Nästföljande båtar tar ju en timme och då missar vi flygbussen.

Men vi har lite flyt och en annan färja kommer precis efteråt och vi tar oss til San Marco varifrån en taxi chaufför precis taxar in. €60 vill han ha för färden! Sprtff galenskap!!! Ja inte mycket att välja på.

  1. 1 missa bussen
  2. 2 åka lokalt till flygplatsen (igen)

Chauffören vägrar pruta (han fatta läget) men när jag visar min plånbok med bara en €50 lapp så går han med på det. ( bra att ha pengar på olika ställen ) Haha helt fel läge att pruta och helt jättefel situation. Lektion att lära sig.  Håll koll på tiden – utomlands tickar sekunderna med dubbel fart !!

Vi sätter oss i taxin och tuffar fram till piazza Roma där vi går iland i överdrivet god tid för buss och hemförd.

Kategori: resor Taggar:,

Om Supriya

Jag är en datanerd som tycker om att upptäcka nytt, resa, äta, fiska, gå på konserter, fotografera och vara ute och få frisk luft. Behöver en någorlunda aktiv fritid. Sitter gärna uppe sent med olika projekt, planera resor, programmera, förbättra datasystemet eller något annat. Arbetar som Systemutvecklare på Resource Point AB och just nu uthyrd till Volvo IT. Driver egen firma: mITra data. Spelade gitarr och skrev låtar  i ett pop/rock band när jag var mindre. Läs mer om oss på ketebarbo.frontnet.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *