Äntligen har Jul på Liseberg hittat rätt

av | november 25, 2012

På något vis har Liseberg lyckats i år.

Deras satsning under vinterhalvåret har aldrig tidigare fått mig att imponeras – mycket på grund av den stora mängden folk, höga prissättningen och enligt mig en misslyckad ansträngning att skapa en ärlig julkänsla.

I år besökte vi därmed igen utan några större förhoppningar,.. och kanske var det en av anledningarna till att det klickade.. jag imponerades djupt av de stora ansträngningar som gjorts för att förändra parken, byggnader och med en känsla för detaljer och ljussättning. En helt annan ärlighet infinner sig över vilka attrakationer man satsat på och vilka element som egentligen ska lyftas fram. Och istället för den menlösa skridskoåkningen i spegeldammen har man nu en fin imponerande is-show.

All credits till liseberg för den här förändringen!

Kategori: familj Taggar:,

Om Supriya

Jag är en datanerd som tycker om att upptäcka nytt, resa, äta, fiska, gå på konserter, fotografera och vara ute och få frisk luft. Behöver en någorlunda aktiv fritid. Sitter gärna uppe sent med olika projekt, planera resor, programmera, förbättra datasystemet eller något annat. Arbetar som Systemutvecklare på Resource Point AB och just nu uthyrd till Volvo IT. Driver egen firma: mITra data. Spelade gitarr och skrev låtar  i ett pop/rock band när jag var mindre. Läs mer om oss på ketebarbo.frontnet.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *