Nyår i vackra Budapest

av | januari 5, 2013

Det här året har vi firat nyår i Budapest, vilket blev en upplevelse för oss. Staden är vacker, med gamla antika byggnader varstans. Nästan varenda byggnad i staden har en speciell vacker form och skulle kunna vara en sevärdighet. Mysigt med smala gator och trevliga människor, samt att saker och ting är mycket prisvärt. Vi… Läs mer »

Äntligen har Jul på Liseberg hittat rätt

av | november 25, 2012

På något vis har Liseberg lyckats i år. Deras satsning under vinterhalvåret har aldrig tidigare fått mig att imponeras – mycket på grund av den stora mängden folk, höga prissättningen och enligt mig en misslyckad ansträngning att skapa en ärlig julkänsla. I år besökte vi därmed igen utan några större förhoppningar,.. och kanske var det… Läs mer »

Halloween med Fields of the nephilim

av | november 4, 2012

Som om det inte räckte att se dem förra året. De skulle avnjutas igen, denna gång i samband med HALLOWEEN firandet. En vanlig vardagkväll i höstlovet.Ryanair hostade än en gång upp flygbiljetter till vrakpris och konsertbiljetternas köptes 2nd hand på ebay för under halva inköpspriset. Shaoli ville följa med så det blev dubbelt upp av… Läs mer »

Shaoli 18 år!!

av | augusti 18, 2012

Igår fyllde Shaoli 18 år – med alla rättigheter – och skyldigheter som det innebär. Trots det är hon ändå alltid lilla Shaoli för oss – det lilla lekfulla barnet. Här är några bilder från gårdagens firande. Grattis Shaoli!!!