Vad hinner hända på två veckor?

av | februari 9, 2009

Vad hinner hända på två veckor?

Två veckor är ju inte speciellt lång tid. Den tiden brukar ju försvinna utan att man knappt hinner blinka ibland. Konstigt nog tycker jag mig märka att en hel del saker hunnit hända under de två veckorna jag var borta i Indien.

  • Stora byggnadsställningar har satts upp utanför lägenheten.
  • SVT har arrangerat om hela sin sajt.
  • Mycket snack om kärnkraftverk, vindkraft och poliser i media.
  • Vi har fått nya datorer på jobbet

Kanske inte var så mycket ändå.. men det kändes ändå som mycket har ändrats.

Planer vid hemkomst

Så mycket planer jag hade på saker jag skulle göra när jag kom hem (till en riktig internet anslutning)

  • Skriva om alla blogginlägg med riktiga tecken (åäöÅÄÖ)
  • Lägga till foton till bloggen.
  • Läsa och lära mig mer om allt jag har sett och upplevt.
  • Skicka foton för utskrift.
  • Hämta reparerad Playstation 3 från SIBA.
  • Skriva om vilka saker som jag verkligen använde utav det jag packade med mig.

Businessclass boende

I helgen körde vi ner till malmö för att mohua skulle gå på någon nyföretagarkonferense som facket bjöd på. Vi tog in på SAS Radisson hotell och åtnöt ett business class rum där. En rolig sak var att det visade sig att konferensen var i konferenslokalerna på samma hotell som vi bodde i. Det hade jag faktiskt inte en aning om när jag beställde 🙂

Något billigare i malmö?

Det var lite dåligt väder, och det var kyligt på i malmö och i hotellrummet. På dagen åt jag en china box med nudlar + 2 val av huvudrätter. (jag tog, kycklingspett + friterade räkor) + stark sås. Det kostade 39:-. Jag fick en känsla av att malmö var något billigare än göteborg. Kanske bara inbillning. Vi köpte också starkt kryddade nötter i en trevlig butik brevid som hette Tasty House. På kvällen passerade vi ett par indiska restauranger men de var så fullsatta och dyra så vi hittade till slut till India Express.

India express

När vi kom in fick vi en meny med en bangladeshisk flagga på. Personalen talade bengali och agerade professionellt. Tycker maten var god, men dock utan det lilla extra. Chapatin var som vilket tunnbröd som helst och lammet var väl inte helt mjukt. Styrkan var det dock inga fel på.

Kategori: Okategoriserade Taggar:, , ,

Om Supriya

Jag är en datanerd som tycker om att upptäcka nytt, resa, äta, fiska, gå på konserter, fotografera och vara ute och få frisk luft. Behöver en någorlunda aktiv fritid. Sitter gärna uppe sent med olika projekt, planera resor, programmera, förbättra datasystemet eller något annat. Arbetar som Systemutvecklare på Resource Point AB och just nu uthyrd till Volvo IT. Driver egen firma: mITra data. Spelade gitarr och skrev låtar  i ett pop/rock band när jag var mindre. Läs mer om oss på ketebarbo.frontnet.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *