En härlig vår-lördag med sol och ballerina kex.

av | april 24, 2010

Häromdagen träffade vi vår granne Maire i hissen som påminde om att jag inte har skrivit i bloggen på ett tag, och hon har rätt. Jag får bestämt ta mig i kragen och försöka få ner lite av vad vi gjort den senaste tiden.

Fysik & Lasershow

Idag besökte vi Fysik & Lasershowen på Göteborgs Vetenskapsfestival 2010. Det var studenter från Lunds Universitet som på en timme genomförde flera spektakulära experiment. Sedan avslutade de med en lasershow i form av en hyllning till Michael Jackson. Det var riktigt mysigt att sitta mitt i dimman bland laserstrålarna samtidigt som det droppade vatten på en. Showen var jättebra. De medverkande gjorde sitt för att vi i publiken skulle få en upplevelse som vi sent ska glömma. Och så var det gratis..

Lunch på ramberget

Mohua köpte tre kycklingsallader som vi åt uppe på ramberget efter att vi hade bråkat lite om vi skulle äta hamburgare, thaimat eller vegetariskt. Efter lunchen somnade vi i solen. Jättefin dag och solen lyste varmt på mig. Jag vaknade och upptäckte att jag hade dregglat på min jacka..

Liseberg

Kvällen avslutade vi på Liseberg, som hade premiär idag. Känns inte som liseberg har förändrats något direkt sedan förra året. Jag såg långe-Mats, dvs han som var chef för spelhallen (och ofta slängde ut mig) när jag var tonårsgrabb – men jag tror inte han känner igen mig nu. Vi kollade lite snabbt på dead by april som spelade på stora scenen. De verkade inget vidare, men verkade ha bra ljud på gitarrerna.

Dagens tråkighet: En tjej fick inte åka med på en åkattraktion efterssom de inte kunde stänga säkerhetsspärren. (hon var för tjock)

Dagens rolighet: Vi hade tydligen turen med oss och fick med oss 2,3 kilo ballerina kex hem. Nummer 80. Vi tog en hel bricka med 5 nummer (av 100) för 20kr.

Tycker det är synd att fler och fler av spelen går över till hela brickor. När vi vann så var det tre barn bredvid oss som delade på ett nummer (70) för 5kr. Det är 1% chans till vinst. Tur att några av deras hjul fortfarande håller den gamla stilen á 3kr för 5% chans till vinst.

Kategori: generellt Taggar:,

Om Supriya

Jag är en datanerd som tycker om att upptäcka nytt, resa, äta, fiska, gå på konserter, fotografera och vara ute och få frisk luft. Behöver en någorlunda aktiv fritid. Sitter gärna uppe sent med olika projekt, planera resor, programmera, förbättra datasystemet eller något annat. Arbetar som Systemutvecklare på Resource Point AB och just nu uthyrd till Volvo IT. Driver egen firma: mITra data. Spelade gitarr och skrev låtar  i ett pop/rock band när jag var mindre. Läs mer om oss på ketebarbo.frontnet.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *